Klarna/Faktura/Swish/Paypal/Kort/Internetbank

Herr T-Shirt

KÖP DINA T-SHIRTS HOS DEN KAXIGASTE T-SHIRTS LEVERANTÖREN I NORDEN!


Här hittar du inte bara roliga, snygga & coola T-Shirts utan även modeller för dig som vill göra ett statement genom din T-Shirt.

Vi har alltid ett stort & brett utbud/sortiment av färger och storlekar hemma. Saknar du någon färg eller storlek? Hör då av dig direkt till oss. Vi brukar kunna fixa det mesta till de flesta. Vi trycker alla våra tröjor i Sverige & har även vårt HK & lager i Sverige.

Välkommen till Statements Clothing!

TAKE THE TOUR

Vi fäster stor vikt på kvaliteten av våra produkter. Därför använder vi oss bara utav den senaste tillgängliga och miljövänligaste tryckmetoden marknaden kan erbjuda. 

Som både leverantör och inköpsorganisation försöker vi aktivt ta vårt ansvar för att medverka till en bättre miljö, schyssta arbets villkor längs hela vår leverantörskedja. (läs mer nedan)

När du köper en T-Shirt från Statements Clothing skickas den direkt hem till dig från vårt lager/produktionsanläggning här i Sverige. Även detta för att skona miljön! Vi tar inga onödiga omvägar för att spara en krona eller två. Vi sparar hellre på miljön.

Vi erbjuder givetvis dig som kund de senaste och säkraste betalningsalternativen online för dig & din trygghet. 

Sist men inte minst, vi skickar alla våra T-Shirts worldwide. Så det spelar ingen roll var i världen du än befinner dig så hittar vi dig!

Alla våra T-Shirt trycks i Sverige och är Oeko-Tex certifierade även efter tryck.

Certifieringen innebär att textilen i den färdiga produkten är fri från ohälsosamma kemikalier.

Storlekar: 
Normalal.Kontrollera din storlek under fliken storleksguide på startsidan.

Tänkpå att färgerna på skärmen kan skilja sig något från verklighetenFAKTA OM VÅRA TRÖJOR & PRODUKTION

RÅVAROR/MATERIAL

Vi använder oss endast av den bästa samt etiskt producerade bomullen.Vi eller våra leverantörer/underleverantörer köper ej in bomullfrån Uzbekistan.

Den mesta av vår, våra leverantörer/underleverantörers bomull köps in från den Amerikanska bomullsmarknaden som klassas som en av de bästa.

WRAP-CERTIFIED

Alla våraleverantörer/underleverantörer är anslutna till WRAP vars mål äratt säkerställa att tillverkningsanläggningar fungerar på ettsäkert, ansvarsfullt och etiskt sätt. Genom deras 12 principerfrämjar de laglig, human tillverkning i anläggningar över helavärlden via deras certifierings- och utbildningsprogram. Detsom skiljer dem från andra liknande sociala efterlevnadsprogram äratt de fokuserar på marknivån i en försörjningskedja. WRAPcertifierar endast enskilda anläggningar, inte varumärken ellerägargrupper, vilket innebär att varje WRAP-certifierad anläggninghar genomgått en grundlig inspektion av en WRAP-revisor och ärföremål för oanmälda uppföljningsinspektioner.

Läs mer om WRAP här>>


OEKO-TEXACCREDITATION

Allavåra T-Shirtsär OEKO-Tex Certfierade. även eftertryck

OEKO-TEXcertifiering tar hänsyn och testar mot lagstadgade föreskrifter omförbjudna ämne som tex AZO-färgämnen, cancerogena och allergenafärgämnen, ftalater, formaldehyd, pesticider, tungmetaller, vissaklororganiska och tennorganiska föreningar, biologiskt aktivaprodukter och flamskyddsmedel. Förutom tester mot lagstadgadekemikalier så testas även mot hälsovådliga kemikalier som ännuinte har reglerats mot lag. I många fall hårdare än vadnationella och internationella normer anger.

Läs mer om Oekoo-Tex här>>

Kontrolloch revision

Produkter ochföretag som har erhållit OEKO-TEX standard 100 certifiering kontrolleras regelbundet, dels genom produktkontroller och delsgenom företagsrevisioner.


AMFORI

Samtliga våra leverantörer/underleverantörer är anslutna till Amfori. Dessa säkerställer en öppen och hållbar handel. Genom detta deltagande förbättrar vi den sociala prestandan i hela vår leveranskedja  

Läs mer om Amfori här>>