T-Shirts BigTech/Media Herr

Saknar du någon färg eller storlek? Kontaktakta kundservice.
 When Quality & Sustainability MattersCNN T-Shirt Herr

295 kr
I lager.

Välkomna till Statements Clothing - Big Tech/Media Collection

Denna kollektion är en utav Statements Clothing nyaste men även den som växt snabbast i popularitet & ryktesväg. Kanske inte så konstigt med tanke på allt som händer inom denna sektor. Vi försöker alltid vara lyhörda mot marknaden, anpassa oss snabbt samt alltid vara först med de häftigaste, kaxigaste & roligaste trycken på våra olika T-Shirts
På Statements Clothing värdesätter vi kvalitet & miljön högt. Det är därför vi t.e.x endast använder Oeko-Tex certifierade färger vid vår produktion. Detta för att skona miljön men även för dig som är känslig mot oönskade kemikalier.
Våra olika T-Shirts kollektioner med tryck har växt och växer konstant från den dagen vi startade. Detta tack vare mycket er kunder som kommer med tips och förslag om vilka motiv ni vill att vi skall ta fram. Fortsätt med det och vi lovar att fortsätta att lyssna på er och era önskemål.

Hos Statements Clothing sätter vi dig som kund först & främst. Därför erbjuder vi säkra betalningar, snabba leveranser och enkel returhantering. Visste du även att vi har vårt lager samt produktion i Sverige? Detta är till din fördel då du slipper långa väntetider på dina varor samt eventuella överrasknings avgifter från tullverket.
Statements Clothing är det självklara valet för dig som värdesätter hållbarhet och miljö samt slow fashion. Även om vi anpassar oss fort till rådande trender arbetar vi alltid långsiktigt med våra leverantörer, material, råvaror samt säkerställer att de alla uppfyller schyssta arbetsvillkor för alla sina anställda och eventuella underleverantörer.

Så helt enkelt, en cool och schysst T-Shirt på schyssta villkor som varar länge och som är skonsam mot miljön.

Saknar du någon färg eller storlek  i sortimentet? Kontakta oss så hjälper vi dig. Vi brukar kunna lösa det mesta till våra kunder.
Vi önskar dig ett stort nöje när du ögnar igenom alla våra olika T-Shirts med tryck. Och kom som sagt i håg. Vi är alltid öppna för motivförslag från er kunder därute.