Covid/Virus T-Shirt Men

 When Quality & Sustainability Matters
Missing a color or size? Contact customer service.

Välkomna till Statements Clothing

Här hittar du vår Corona/Covid T-Shirts Collection. Fullt med många både  roliga men även allvarliga T-Shirts med tryck för alla. På Statements Clothing värdesätter vi kvalitet & miljön högt. Det är därför vi t.ex. endast använder Oeko-Tex certifierade färger vid vår produktion. Detta för att skona miljön men även för dig som är känslig mot oönskade kemikalier.
Hos Statements Clothing sätter vi dig som kund först & främst. Därför erbjuder vi säkra betalningar, snabba leveranser och enkel returhantering. Visste du även att vi har vårt lager samt produktion i Sverige? Detta är till din fördel då du slipper långa väntetider på dina varor samt eventuella överrasknings avgifter från tullverket.
Statements Clothing är det självklara valet för dig som värdesätter hållbarhet och miljö samt slow fashion. Även om vi anpassar oss fort till rådande trender arbetar vi alltid långsiktigt med våra leverantörer, material, råvaror samt säkerställer att de alla uppfyller schyssta arbetsvillkor för alla sina anställda och eventuella underleverantörer.

Så helt enkelt, en cool och schysst T-Shirt på schyssta villkor som varar länge och som är skonsam mot miljön.
Saknar du någon färg eller storlek  i sortimentet? Kontakta oss så hjälper vi dig. Vi brukar kunna lösa det mesta till våra kunder.

Vi önskar dig ett stort nöje när du ögnar igenom alla våra olika T-Shirts med tryck. Har du några förslag/önskningar om tryckmotiv? Kontakta då gärna oss då vi är alltid öppna för motivförslag från er kunder därute.

// Team Statements Clothing