Herr T-Shirt

Take The Tour...

KÖP DINA T-SHIRTS HOS DEN KAXIGASTE T-SHIRTS LEVERANTÖREN I NORDEN!


Här hittar du inte bara roliga, snygga & coola T-Shirts utan även modeller för dig som vill göra ett statement genom din T-Shirt.

Vi har alltid ett stort & brett utbud/sortiment av färger och storlekar hemma. Saknar du någon färg eller storlek? Hör då av dig direkt till oss. Vi brukar kunna fixa det mesta till de flesta. Vi trycker alla våra tröjor i Sverige & har även vårt HK & lager i Sverige.

Välkommen till Statements Clothing!

Vi fäster stor vikt på kvaliteten av våra produkter. Därför använder vi oss bara utav den senaste tillgängliga och miljövänligaste tryckmetoden marknaden kan erbjuda. 

Som både leverantör och inköpsorganisation försöker vi aktivt ta vårt ansvar för att medverka till en bättre miljö, schyssta arbets villkor längs hela vår leverantörskedja. (läs mer nedan)

När du köper en T-Shirt från Statements Clothing skickas den direkt hem till dig från vårt lager/produktionsanläggning här i Sverige. Även detta för att skona miljön! Vi tar inga onödiga omvägar för att spara en krona eller två. Vi sparar hellre på miljön.

Vi erbjuder givetvis dig som kund de senaste och säkraste betalningsalternativen online för dig & din trygghet. 

Sist men inte minst, vi skickar alla våra T-Shirts worldwide. Så det spelar ingen roll var i världen du än befinner dig så hittar vi dig!

Alla våra T-Shirt trycks i Sverige och är Oeko-Tex certifierade även efter tryck.

Certifieringen innebär att textilen i den färdiga produkten är fri från ohälsosamma kemikalier.

Storlekar: 
Normalal.Kontrollera din storlek under fliken storleksguide på startsidan.

Tänkpå att färgerna på skärmen kan skilja sig något från verklighetenFAKTA OM VÅRA TRÖJOR & PRODUKTION

RÅVAROR/MATERIAL

Vi använder oss endast av den bästa samt etiskt producerade bomullen .Vi eller våra leverantörer/underleverantörer köper ej in bomullfrån Uzbekistan.

Den mesta av vår, våra leverantörer/underleverantörers bomull köps in från den Amerikanska bomullsmarknaden som klassas som en av de bästa.

WRAP-CERTIFIED

Alla våra leverantörer/underleverantörer är anslutna till WRAP vars mål äratt säkerställa att tillverkningsanläggningar fungerar på ett säkert, ansvarsfullt och etiskt sätt. Genom deras 12 principer främjar de laglig, human tillverkning i anläggningar över helavärlden via deras certifierings- och utbildningsprogram. Det som skiljer dem från andra liknande sociala efterlevnadsprogram är att de fokuserar på marknivån i en försörjningskedja. WRAP certifierar endast enskilda anläggningar, inte varumärken eller ägargrupper, vilket innebär att varje WRAP-certifierad anläggningar genomgått en grundlig inspektion av en WRAP-revisor och är föremål för oanmälda uppföljningsinspektioner.

Läs mer om WRAP här>>


OEKO-TEX ACCREDITATION

Allavåra T-Shirtsär OEKO-Tex Certfierade. även efter tryck

OEKO-TEX certifiering tar hänsyn och testar mot lagstadgade föreskrifter omförbjudna ämne som tex AZO-färgämnen, cancerogena och allergenafärgämnen, ftalater, formaldehyd, pesticider, tungmetaller, vissa klororganiska och tennorganiska föreningar, biologiskt aktiva produkter och flamskyddsmedel. Förutom tester mot lagstadgade kemikalier så testas även mot hälsovådliga kemikalier som ännu inte har reglerats mot lag. I många fall hårdare än vadnationella och internationella normer anger.

Läs mer om Oekoo-Tex här>>

Kontrolloch revision

Produkter och företag som har erhållit OEKO-TEX standard 100 certifiering kontrolleras regelbundet, dels genom produktkontroller och delsgenom företagsrevisioner.


AMFORI

Samtliga våra leverantörer/underleverantörer är anslutna till Amfori. Dessa säkerställer en öppen och hållbar handel. Genom detta deltagande förbättrar vi den sociala prestandan i hela vår leveranskedja  

Läs mer om Amfori här>>