Make A Difference!

|3/03, 2024

Make A Difference!

🌟 Gör Skillnad med Statements Clothing! 🌟

För fyra år sedan föddes Statements Clothing ur en vision att ge en röst åt mångfalden av allas olika åsikter genom tryck på kläder & övriga produkter. Vår ambition var att skapa en plattform där var och en kunde uttrycka sig fritt och kreativt. Men vi ville också göra skillnad på ett mer praktiskt sätt.

Vi insåg att snabba och pålitliga leveranser var avgörande för våra kunder i Europa. Genom att etablera oss i Sverige kunde vi erbjuda en smidigare upplevelse och undvika de långa väntetiderna från andra delar av världen.

Men vårt engagemang sträcker sig längre än så. Vi har alltid haft en djup önskan att påverka samhället positivt. Att bara ge röst åt olika åsikter var inte nog för oss. Därför har vi från starten avsatt en del av vår omsättning för att stödja/supporta organisationer som vill medverka till en positiv förändring i samhället.

Denna vår/höst tar vi vårt engagemang ännu längre. Vi kommer att driva olika kampanjer där en del av vår försäljning kommer att gå till ideella föreningar, organisationer mfl som gör verklig skillnad för människor och djur. Vårt enda krav i detta skede är att de har verksamhet här i Sverige.

Vi vill vända oss till er, våra kära kunder och supportrar, för att hjälpa oss att hitta organisationer och föreningar som förtjänar vårt stöd. Tipsa oss gärna genom att skriva namnen i kommentarsfältet nedan. Dela också gärna detta inlägg för att sprida budskapet och öka vår möjlighet att göra skillnad.

Ingen kan göra allt, men tillsammans kan vi göra mycket.

Tack för ert stöd och ert engagemang.

Vänliga hälsningar,

Teamet på Statements Clothing

#support #charity #djurorganisationer #hemlösa #fattigpensionärer #utsattakvinnor #barnfamiljer mfl mfl