Retur

RETUR/ VILLKOR

Så här gör du när du returnerar:
• Var god och skicka tillbaka varan inom 14 dagar.
• Artiklar som har använts eller burits får inte skickas tillbaka (undantag endast för material- eller produktionsfel).
• Returnera artikeln i originalförpackningen.
• Glöm inte att spara returkollinumret du får av posten tills allt är klart.
•  Bifoga ingen ny beställning eller ändring av storleken på retursedeln.  Gör en ny beställning på vår hemsida www.statementsclothing.nu 
     eller maila vår kundtjänst. På så sätt undviker du onödiga dröjsmål.
• Du kan alltid vända dig till   kundservice via mail : [email protected] om du har frågor

Vänligen observera att vid returnering debiteras det en returavgift på 49,- kr.

OBS! 
Vänligen returnera varan/orna direkt till angiven returadress på din följesedel. Vi har ingen möjlighet att hämta ut returer via ombud.

Det tar vanligtvis ca 12 arbetsdagar (Mån-Fre) att ta emot och behandla  dina returnerade artiklar på vårt lager. Du kommer att få ett  returkvitto via mejl, när din retur behandlas. 

Observera att du inte har rätt att upphäva köp av skräddarsydda  produkter eller produkter med personlig design, eftersom dessa är gjorda  specifikt för dig. Dessa varor kan inte returneras om det inte gäller  fabrikationsfel.

Vad är returpolicyn för munskydd?
Så  länge förpackningen inte öppnats gäller vår normala returpolicy för  denna produkt. Om förpackningen har öppnats så går det inte att  returnera eller byta produkten på grund av hälsoskäl, såvida det inte  rör sig om ett fabrikationsfel. 

Vad är returpolicyn för kepsar/mössor/hattar?
Så  länge förpackningen inte öppnats gäller vår normala returpolicy för   denna produkt. Om förpackningen har öppnats så går det inte att   returnera eller byta produkten på grund av hygienskäl, såvida det inte   rör sig om ett fabrikationsfel.