T-Shirt Basic Collection Herr

 When Quality & Sustainability Matters
Missing a color or size? Contact customer service.

Välkomna till Statements Clothing

Här hittar du vår basic T-Shirts Collection. Fullt med roliga & coola T-Shirts för alla. På Statements Clothing värdesätter vi kvalitet & miljön högt. Det är därför vi t.e.x endast använder Oeko-Tex certifierade färger vid vår produktion. Detta för att skona miljön men även för dig som är känslig mot oönskade kemikalier.

Våra olika T-Shirts kollektioner med tryck har växt och växer konstant från den dagen vi startade. Detta tack vare mycket er kunder som kommer med tips och förslag om vilka motiv ni vill att vi skall ta fram. Fortsätt med det och vi lovar att fortsätta att lyssna på er och era önskemål.
Hos Statements Clothing sätter vi dig som kund först & främst. Därför erbjuder vi säkra betalningar, snabba leveranser och enkel returhantering. 
Statements Clothing är det självklara valet för dig som värdesätter hållbarhet och miljö samt slow fashion. Även om vi anpassar oss fort till rådande trender arbetar vi alltid långsiktigt med våra leverantörer, material, råvaror samt säkerställer att de alla uppfyller schyssta arbetsvillkor för alla sina anställda och eventuella underleverantörer.

Så helt enkelt, en cool och schysst T-Shirt på schyssta villkor som varar länge och som är skonsam mot miljön.
Saknar du någon färg eller storlek  i sortimentet? Kontakta oss så hjälper vi dig. Vi brukar kunna lösa det mesta till våra kunder.